Medicina călătorului

ecoparadiagnosticConf. Dr. Carmen-Michaela Creţu

  • Medic Primar Parazitologie medicală (1999)
  • Diplomat în Boli tropicale si Igienă (Londra, 1993)
  • Competenţă Ecografie generală (2003)
  • Competenţă în Managementul serviciilor de sănătate (2005)
  • Doctor în Medicină (1999)

Orar

MARTI 16:00 – 20:00
JOI 16:00 – 20:00
SÃMBATĂ 09:00 – 14:00
Centrul Medical ECO-PARA-DIAGNOSTIC oferă servicii de consiliere în Medicina călătorului, asigurate de Conf Dr. Carmen-Michaela CRETU MD, PhD, DTM&H, CTH®. Calificarea în Medicina călătorului (Certificate in Travel Health CTH®) este recunoscută internaţional, fiind acreditată de Societatea Internaţională de Medicina Călătorului.Centrul medical ECO-PARA-DIAGNOSTIC SRL, prin serviciile de consultanţă în medicina călătorului, este recunoscut şi în conexiune cu reţeaua clinicilor de profil, afiliate Societăţii Internaţionale de Medicina Călătorului, ceea ce face posibilă o permanentă informare asupra particularităţilor şi noutăţilor în domeniu, permiţând dirijarea competentă şi în timp real a informaţiei către clienţi.Medicina călătorului, specialitate medicală recent constituită, presupune un cumul de cunoştinţe medicale, din diferite specialităţi, ca şi de geografie, turism etc. În acest context, prin serviciile oferite, se furnizează informaţii particularizate, în
funcţie de natura, durata sejurului, felul activităţilor desfăşurate, asupra riscului de îmbolnăvire prin diferite modalităţi: înţepături de insecte, pe cale digestivă, în caz de accidente, ascensiuni la mare altitudine, scufundări subacvatice, muşcături ale animalelor, variaţii ale agentilor termici, radiaţii etc.
Se oferă posibilitatea administrării vaccinărilor internaţionale, cu eliberarea Carnetului de Vaccinări Internaţionale, în conformitate cu normele internaţionale în vigoare, ca şi a chimoprofilaxiei specifice pentru malarie, funcţie de zona de risc şi durata sejurului.
Recomandările efectuate sunt particularizate, funcţie de vârsta şi starea de sănătate a călătorului, ţinând cont de patologia asociată (cardiacă, diabet, HIV, teren alergic etc) sau starea fiziologică (sarcină).

 

CONSULTATIE 150
TWINRIX – VACCIN ANTI HEPATITA A+B 180
HAVRIX 1440 ADULT – VACCIN HEPATITA A 240
HAVRIX 720 PED – VACCIN HEPATITA A 140
ENGERIX B ADULT – VACCIN HEPATITA B 110
STAMARIL – VACCIN FEBRA GALBENA 150
TYPHIM – VACCIN FEBRA TIFOIDA 120
VERORAB – VACCIN ANTI-RABIC 110
DULTAVAX – VACCIN DIFETRO TETANIC POLIO 120
PENUMOCOCCIC 240
TETRAXIM 120

OPINIA PACIENTULUI – completati formularul: